top of page
Bovenkant pagina

Over ons

Over
onze praktijk

Wij zijn u graag van dienst op het gebied van de algemene tandheelkunde: van de halfjaarlijkse controle tot het volledig opknappen van uw gebit en alles daar tussenin. Daarbij maken wij gebruik van de modernste apparatuur en technieken. Ook voor implantologie bent u bij ons aan het juiste adres!


Een duurzaam behoud van uw gebit, dat staat in al onze behandelingen centraal. Uit de combinatie van onze professionele kennis, de status van uw gebit en uw persoonlijke wensen kiezen we in overleg met u de best passende behandeling. Zo bent u altijd verzekerd van maatwerk, een individuele oplossing voor uw tandheelkundige problemen en wensen.


Uiteraard geldt: Voorkomen is beter dan genezen. In de tandheelkunde werkt het al net zo. Zelfs als u gezegend bent met een gaaf gebit, dan nog is het belangrijk om uw gebit regelmatig te laten controleren. Zo voorkomt u gaatjes of erger. Met goed onderhoud voorkomt u mogelijk langdurige of ingrijpende behandelingen.

Behandelingen waarvoor u bij ons terecht kunt zijn bijvoorbeeld: vullen van gaatjes in uw gebit met gebruikmaking van tandkleurige vullingen; plaatsen van kronen en/of bruggen; trekken van tanden of kiezen; aanmeten van een prothese, frameprotheses en plaatjes; sealen van kiezen; tandvleesbehandelingen.


U bent van harte uitgenodigd uw vragen over de diverse behandelmogelijkheden tijdens uw bezoek voor te leggen aan uw tandarts. De tandarts kan u ook folders overhandigen over de diverse behandelingen.


Zien wij u binnenkort bij ons in de praktijk? Maak alvast kennis met ons op onze website en schrijf u eenvoudig online in.

Adres & Route

Wat onze cliënten zeggen

bottom of page